Home

Valstybės tarnybos „aparato“ pertvarkymas

Pagerinti valstybės tarnybos veikimą, panaudojant laisvai prieinamas virtualių socialinių tinklų technologijas.

Nuoroda į vizijos tekstą

Orientacija į atvirus projektus

Skatinti atvirus projektus, sujungiančius verslo, mokslo, švietimo institucijas, pakeliančius jas į aukštesnį lygį, dažnai-beprasmę konkurenciją keičiančius bendradarbiavimu.

Vienas iš tokių projektų galėtų būti šis:

Sumodeliuok Lietuvą

Ekologiškai sąmoningi miestai, transporto problemų sprendimas ekometodais

https://ekopartija.wordpress.com/2010/09/11/a-lapinskai-miestas-skirtas-zmonems-ar-automobiliams/


P.S. Tai tik pati pradžia. Tiesiai į čia arba per ekodirbtuves [at] gmail.com siūlyk bet kokią omeny tvinksinčią idėją, ir būk tikra/s, ji turi kuo tiesiausius šansus netrukus tapti aktyvios programos dalimi. Kartu su tavimi (tikimės).

4 thoughts on “KAIP

  1. “sujungiančius verslo, mokslo, švietimo institucijas“ – Norėtųsi konkretumo, nes mokslo ir švietimo institucijos yra yra plati sąvoka, švietimo institucija yra ir darželis, pradinė mokykla, koks gali būti verslo ryšys su tuo?
    Valstybės aparato “pertvarkymas“… hm… Kokiu būdu? Kokiu tikslu? Trūksta labai informacijos jau ankščiau tai komentavau, tačiau pasikartosiu, nes šioje visuomenėje reikia būti budriems ir atsirinkti, auksą nuo pelų.
    Su pagarba. Arnas J. / Studentas.

      • Paspaudžiau ir paskaičiau, ten daug visko ir kartu nieko :) Atleisk , kad taip sakau bet ten viskas labai gražu… Bet pažvelgus giliau… Kaip tą padarysi? Gi pinigų reiks daug (čia dėl pertvarkos), Informacija viešinti reikia, bet tam tikrą, slaptos informacijos nepaviešinsi, per daug atvirumo- valstybės paslapčių nutekėjimas, šnipinėjimas ir t.t. Ką mūsų valstybėje reikia keisti, tai struktūrą pačią, o ne kaip informacija dalytis tai svarbu bet neesminė detalė. Aš ten perskaitęs sužinojau tik tiek: reikia dalintis informacija ir kaip motyvuotis siekti aukštumų, bet čia aukštos frazės, tų frazių žmonės per rinkimus ne tiek prisiklauso, reikia tikslaus plano kaip, kur, kada, kiek ir t.t., čia didelis darbas, reikalaujantis komandinio bendradarbiavimo, bet kaip naujai partijai užsibrėžti tikslai neblogi, tik nepamirškit, kad geruose dalykuose yra ir blogų.
        Su pagarba: Arnas J. / Studentas.

  2. Svarbiausias klausymas- „KAIP“. Ir vėl standartiniai lozungai! Nepanaudotas nė vienas argumentas iš žaliųjų arsenalo! O juk tokia erdvė pasireikšti…

    Kiek pabodo kritikuoti. Prisėsiu prie manifesto- pabendrausime vėliau.

    P.S. Tikiuosi nieko neįžeidžiau. Pati idėja besąlygiškai puiki. Tik prie įgyvendinimo vertėtų dar gerokai padirbėti. O visą purvą geriau išpilstyti dabar- kol lankytojų nesiekia nė 10.000… Sėkmės!

Parašykite komentarą